Paddle-surferne fik sidste år en vældig optur. Helt forståeligt, da alle kan være med, og man kan kombinere sport og naturoplevelser.
I 8541 har vi lige fået foreningen Kalø Surf Fællesskab. Det er en frivillig forening med udgangspunkt i surfaktiviteter i Kaløvig-bugten.

Foreningen fokuserer på SUP (Stand Up Paddle) og vil arrangere fælles træning og ture. Fem gange i løbet af forår og sommer er der introkurser, og hver tirsdag er der fast samlingsdag, hvor et rutineret medlem af klubben vil have planlagt en tur, måske kombineret med øvelser eller lege undervejs på turen.

Klubben tager hver gang udstyr med, så nybegynderne ikke skal købe alt muligt udstyr, før de ved, om sporten er noget for dem.
Fast punkt på tirsdagsturene er, at der gøres stop midtvejs, hvor man kan nyde fællesskabet, naturen eller en selvbragt kop kaffe/sodavand. Tirsdagsturene har sæsonstart 6. april kl. 18.30. Med de nuværende corona-restriktioner må der være 25 samlet til udendørs aktiviteter.

Man kan få mere at vide på Facebooksiden Kalø Surf Fællesskab, hvor ture og kurser også lægges op. Foreningen har også hjemmesiden surf-vosnaes.dk. Her kan man også få at vide, hvordan man bliver medlem.

Foreningen er startet af de tre paddle-surfere Martin Tarms (formand), Kjartan Haunstrup (næstformand) og Simon Mahler (kasserer)

Af Birger Agergaard Foto privat

 Læs mere i 8541 -dit lokale blad

Vi anvender cookies for at sikre dig en bedre service på vores websted, og indsamle ikke personlige brugsoplysninger. Ved accept tillader du os at anvende cookies.