I Skødstrup Tennisklub glæder vi os til igen i år at byde velkommen til både nybegyndere og øvede børn og unge.

Hver tirsdag eftermiddag – første gang 11/5 2021 – er der træning på vores dejlige tennisanlæg med fire grusbaner. Adressen er Ny Studstrupvej 5A (lige overfor Fakta). Børn mellem 7-12 år træner indtil videre fra kl. 16.00 til 17.30, og unge mellem 13-18 år træner fra kl. 17.30 til 19.00.

Vores dygtige trænere Louise, Majken, Morten, Frederik og Brian er klar til at lære både store og små, nye og øvede, hvordan man gør. Det er ikke spor svært, men rigtig sjovt! I tennisklubben har vi indkøbt forskellige slags tennisbolde – skum, bløde og hårde bolde – og afhængig af, hvor dygtig du er og bliver, tilpasses disse. Det gør det meget lettere at komme i gang med tennisspillet, og reglerne lærer du hurtigt.

Husk venligst, at du ikke må bruge løbesko på tennisbanerne. De ødelægger gruset. Du skal bruge tennissko med flad bund. Ellers er der ingen krav vedr. tøj og udstyr!

SPØRGSMÅL
På vores hjemmeside: www.ssftennis.memberlink.dk fremgår alle oplysninger om tennisklubben. Hvordan melder man sig ind, hvad koster det, og hvem skal kontaktes, hvis man har spørgsmål?

TENNISSPORTENS DAG 8/5
Lørdag 8. maj 2021 kl. 10-13 afholder vi Tennissportens Dag, hvor alle (både børn og voksne) er velkomne. Vi fortæller om tennisklubben, og alle kan prøve at spille tennis. Det er IKKE et krav at have korte bukser på, men du skal medbringe dine kondisko (IKKE løbesko)! Vi glæder os til at se dig!

210410 Tennisklubben børn 1  210410 Tennisklubben børn 3  

Af Leif Behnke, SSF Tennis Foto Thomas Nykrog

 Læs flere af 8541 -dit lokale blads artikler her

Vi anvender cookies for at sikre dig en bedre service på vores websted, og indsamle ikke personlige brugsoplysninger. Ved accept tillader du os at anvende cookies.