Slid,men vid, ting tar’tid

Og sådan er det her i byen.

Anlægsønskerne blev præsenteret for Aarhus Kommune i 2017.Der var flere af dem, man kunne sige mange. Nogle større nogle mindre, men fælles for alle var et ønske om løsninger, som kan gøre det mere sikkert at færdes på stier og veje i Skødstrup.

For vi er blevet mange i 8541.
Med de nye store kommunale udstykninger er fulgt private, og idag er vi 10.000 borgere i byen.
Det er mange. Især når vi kigger på stier og veje, som der ikke er blevet flere af. Så skolebørn, gående, cyklister og bilister må presse sig ind, hvor det er muligt, og der er brug for tålmodighed, overskud og fokusitrafikken, når vi færdes derude.

Når dette blad udkommer, har der været Repræsentantskabsmøde, og der gøres status for tilstanden i byen. Det er her der kan drøftes, diskuteres og spørges ind. Der er dialog, der kommunikeres, og det er rart at se den store deltagelse (ironi kan forekomme).

I Fællesrådets optik er der ikke færre ønsker til anlægsprojekter. Af de større,der i april 2019 blev omtalt som prioriteret i kommunens anlægsprogram, og senere i 2020 kunne ses i anlægs programmet: Ny Studstrupvej, Kirkepladsen/Grenåvej og Løgtenvej/Kirkeholtvej, ersidstnævnte sat i gang, medens der tegnes på de andre projekter. Og der ønskes asfalt til huller, revner og buler på cykelstier og veje.

Vi arbejder på det” er vist det bedste, der kan siges

Tekst:  Inger Thranholm, formand for Skødstrup Fællesråd

Vi anvender cookies for at sikre dig en bedre service på vores websted, og indsamle ikke personlige brugsoplysninger. Ved accept tillader du os at anvende cookies.